Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin2

Youmi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Nazywam się Dorota..

Chciałam was o coś zapytać. A mianowicie, Czy wy też macie dosyć stawianych serwerów z new epikami i różnymi gówienkami??

Chodzi mi dokładnie, o hamachi, i co poniektóre dedyki..

Nawet global zszedł już na psy ;/.. Mówiąc o tym, że dodali różne "Bajery"...

Czy wy też chcecie, aby metin2 był taki jak kiedyś? Bez żadnych epików i tak dalej?

Tylko szczerze, i nie minusujcie mnie za to. Bo wiem, że 90% Ludzi którzy grają, w metina. Mają dosyć tych dodatków tzw...

Ja mam dość. A wy?

99523830871009328537.png

Opublikowano

Może i tak. Ale chociaż każdy mógłby tutaj się wypowiedzieć na swój temat, co o tym sądzi.

Jak moderato zamknie mi temat no trudno. Będę zakładała nowe, by ktoś w końcu przemówił, sobie do rozumu, że mamy dość tych bajerów.. Rozumiesz;/??

99523830871009328537.png

Opublikowano

Cześć.

Nazywam się Dorota..

Chciałam was o coś zapytać. A mianowicie, Czy wy też macie dosyć stawianych serwerów z new epikami i różnymi gówienkami??

Chodzi mi dokładnie, o hamachi, i co poniektóre dedyki..

Nawet global zszedł już na psy ;/.. Mówiąc o tym, że dodali różne "Bajery"...

Czy wy też chcecie, aby metin2 był taki jak kiedyś? Bez żadnych epików i tak dalej?

Tylko szczerze, i nie minusujcie mnie za to. Bo wiem, że 90% Ludzi którzy grają, w metina. Mają dosyć tych dodatków tzw...

Ja mam dość. A wy?

Też mam dosyć czegoś takiego :/ Na plu nie będę grać bo za dużo dzieci, i są wysokie ceny.Fajnie, gdyby jakiś porządny team zrobił jakiegoś harda(średniego: z bojem i pelerynkami), przypominającego Pl'a bez tych ochydnych broni, zbroi i innych gówien.

Opublikowano

słowa: "hardy" "epiki" "nowosci" itp mają wiele znaczen

ja osobiscie uwazam że serwer który był na początku globalnego serwera był najlepszy.

tzw "stalka" - na początku metina była to zbroja dla nielicznych

bron na 75lv była to bron na maksymalny lv. fakt bronie na 80lv nie są złe choć można żyć i bez nich

dawne tarcze i hełmy były wystarczające.

biżuteria także nikomu nie przeszkadzała.

koń bojowy? tak fajna rzecz szczególnie na start, nawet z medalami nie bardzo chce się owe konie robić. ewentualnie 10poziom konia na start i misja;]

EQ smoka? buhaha;] dobre sobie;] ale po co? grota wygnancow v1 jest wystarczajaca ze zwiekszonym expem ale jak widze napis "grota v10" albo dziesiątki inych map typu zoombie itp aż mnie mdli. to zatacza takie błędne koło:

mapka nowa to i eq by sobie samemu dać rade i tak w koło. i po co? z dobrymi ratami exp w grupie z lurem nawet nie nudził. aaaa.... i tutaj nazywamy to "sens gry" bo ten "sens" to nie jest wbicie max. levela tylko spędzenie miło czasu;]

PROŚBA DO ADMINISTRACJI: Z RACJI TEGO ŻE TEN DZIAŁ JEST DO DYSKUSJI PROSIMY O NIEZAMYKANIE TEGO TEMATU. NIKT KTO TWORZY WŁASNY SERWER NIE ZAGLĄDA DO DZIAŁU " MOJ WYMARZONY SERWER-WYMIANA ZDAN"

Opublikowano

Moje zdanie jest takie: prawdziwy Metin2 PL nie wórci nigdy, przykładem tego jest s26. Co do trudności, nie różni się niczym od pozostałych 25 serwerów, ale gracze szybciej powbijali duże lv i zrobili eq ponieważ, nauczyli się grać w metka. Czasy zbierania na potki, expa w 10 na Bo, równo rozdawane skille i staty nigdy już nie wrócą, bo każdy teraz wie jak grać ( przynajmniej większość). Co do tych pro elo epickich broni, groty v10 itp to zdania są podzielone. Niektórzy nie mogę na to patrzeć, a inni na takich serwach grają monotonnie dzień, noc, dzień, noc. Polski serw na którym gra najwięcej ludzi - PandoraMt2. Serw easy z dużo ilością new broni, różnych mapek, 6/7 bony itp. Są ludzie którzy takie coś lubią. Jak większość z Was wie, najlepszym wyjściem jest teraz metin.sg, lecz ma dla niektórych ogromny minus. A mianowicie język. Nie wszyscy znają tak dobrze ang. żeby swobodnie handlować z graczami czy zapytać o coś w razie kłopotów. Na modzie eq jest chyba po Polsku, ale to za dużo nie da. Nie jest to taki pierwszy ani ostatni temat, dlatego mówię: STARY METIN2.PL NIGDY NIE WRÓCI!

Opublikowano

a ja właśnie lubie server gdzie jest duzo epikow i jest co robic a nie jebac sie jak pies zeby miec stal+9

LubiePvP <3333333333

LoveSex Rekrut tylko z ts :)

Opublikowano

a ja właśnie lubie server gdzie jest duzo epikow i jest co robic a nie jebac sie jak pies zeby miec stal+9

Widzisz to Youmi ? Nie warto robić takich tematów, bo zdania są i zawsze będą podzielone

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...